Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 915
 • 3 339
 • 24 juli, 2019

Jag valde en flicka och jag känner mig..

..lycklig över det. För en flicka blir det. Jag har tänkt att jag vill ha en dotter så det var det jag ställde in mig på. Det fanns inget alternativ. Jag körde stenhårt på attraktionslagen och gjorde mitt bästa på att hålla fokus på det jag ville ha snarare än det jag inte ville ha. Vi använde till och med oss av vissa “myter” bara för att öka chanserna för de påverkande tankarna att ta kraft. Nu är det säkert många som undrar varför jag inte ville ha någon son.. Well, jag tror att det är lite som med allt här i livet. Vissa saker känns bara rätt. Att jag skulle ha en dotter var det som kändes rätt för mig.

Så det blir en dotter. En mini-me.. Spännande. Hela flocken, man, kvinna, pälsbarn och minigris känner alla att det ligger något i luften. Tiden går fort men tycks ändock röra sig långsamt. Bebisen mår bra men jag mår inte toppen. Foglossning och andra kval driver mig till mindre vansinne emellanåt men jag gör det bästa jag kan av given situation.

Imorgon kommer min chef hit. Jag kan inte ta mig någonstans för att ha möte med tanke på hur graviditeten påverkar mig så då får det blir till att öppna upp sitt hem. Rasmus städar och jag bloggar. Det har varit en lång dag men de mysiga ögonblicken har gjort det värt det. Jag har dessutom fått mer gjort än vanligt vilket alltid är uppfriskande för min asperger-hjärna. Brorsan var här, lagade mat och åt middag med oss som vanligt på tisdagar. Tillsammans kollade vi klart på de sista delarna av Bron. Så jävla bra serie det där. Men nu är den slut.. Bitterljuvt. 🙂

Jag har ätit en hel del blåbär och hallon med Oatly vaniljsås idag. Känner att det är dags för ännu en portion. Nyttigt för både mig och bebisen. 🙂 Det gäller verkligen att tänka på vad man äter även under graviditeten. Nu är det dags för nyheterna på SVT-play också.

Tänker du något om det jag skrivit? Kommentera gärna eller gilla nedan. 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *