Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 455
 • 1 436
 • 24 juli, 2019

Kanske är det önskade mer lätthanterligt?

Det var snö utanför fönstret när jag vaknade. Kanske blir det en vit jul iallafall? Här där vi bor är det skönare desto mer snö det blir. Det dämpar allt ljud vilket gör att skogen känns med nära och stadens brus längre bort. Nu bor vi förvisso på landet men enligt mig så kan man aldrig bo för långt bort från “bruset”. Kanske är det min Asperger som gör att min hjärna behöver minska oönskade intryck. Väl hemma så kan jag både lyssna på musik, jobba på datorn och ha tv:n igång helt utan problem och utan att missa information. Men då är det som sagt önskade intryck. Kanske är vi alla så att det önskade är mer lätthanterligt? 

Att vara sjukskriven och inte kunna åka vart man vill då man blir yr av medicineringen som skall ta bort illamåendet är inte optimalt för mig. Känner mig, oväntat nog, inte instängd. Fullkomligt älskar det här huset, omgivningarna och flocken omkring mig. Önskar bara att jag kunde bidra mer till julstädningen och pyntandet mer än vad jag kan just nu. Som hur är så har jag en underbar äkta hänt som visar en enorm förståelse för situationen. Han till och med pyntar! Det kan man inte tro om honom när man ser honom att han skulle vara en sådan omhändertagande person. Det var väll lite det jag drogs till.. Haha. Well, nu är det dags att hugga tag i mer av det jag faktiskt kan göra härifrån sängen medan Arne Dahl rullar på i bakgrunden.

Tänker du något om det jag skriv så gilla eller kommentera gärna nedan. 

Bye for now!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *