Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 533
 • 2 307
 • 24 juli, 2019

Kommer jag att klara detta? Mvh, Den svullna prinsessan på ärten

Det var länge sedan sist men nu är det dags igen. Varför? Att många saknat min blogg har gjorts tydligt i diverse digitala interaktioner.. Men det är inte därför jag är här. Jag är här för att det är här jag vill vara. I ärlighetens namn har jag faktiskt saknat det lite också. Rutinen att dokumentera min vardag. För är det något som står klart så är det att min vardag inte riktigt ser ut som alla andras. Speciellt inte just nu då det verkligen händer saker. Har precis filmat klart första musikvideon, jag är gravid och pluggar som en tok. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet just nu minst sagt.. Kommer jag att klara detta?

Att bli mamma är stort. Att “bara” vara gravid är dessutom mycket svårare än jag trodde. Vissa dagar kan jag knappt gå eller komma ur sängen. Mitt blodtryck var redan superlågt innan och nu simmar det runt i något slags gränsland. Jag hinner inte med. Men kanske är det så många gravida känner sig? För det är ingen jävla askungesaga att baka barn. Inte för alla iallafall.. Oavsett bilden media tvingat på oss från barnsben.

Den sexiga kroppen som miss World-kandidaten jag en gång var minns är borta. Nu är jag mest bara svullen och ruffsig i håret.. Det är tur för mig att mannen i mitt liv är allt annat än oförstående. Han tar hand om mig och får mig att känna mig trygg även när jag är så snurrig att jag knappt vet vad trygghet innebär.

Läkartiden häromdagen resulterade i sjukskrivning. Något min högfungerande Asperger-hjärna har väldigt svårt att acceptera. Jag avskyr begränsningar och är van vid att klara allt jag tar mig för och lite till. Nu när det inte går, dagar som denna, finner jag det svårt att acceptera min roll som den svullna prinsessan på ärten. Försökte gå upp och ordna smörgåsar till lunch igår.. Blev yr och var tvungen att dyka tillbaka ner i sängen. Värdelöst.

Många säger att det kommer att vara värt det när väl graviditeten är över. Klart som fan det är så! Men att tro att det är någon tröst när man mår såhär är inte logiskt. Det är en sån där sak som människor säger bara för att säga något samtidigt som de tror att de gjort bra ifrån sig.. Irriterande. Åh, va fint av dig att säga något som inte gör någon som helst skillnad för mitt mående! Vilket prov på empati. Du skänker mig enorm tröst här där jag sitter hungrig i sängen för att jag inte kan resa på mig utan att tuppa av! Verkligen!

Jisses.

Nu blev det lite gnälligt. Men sanningen är den att jag faktiskt gör det bästa av situationen där jag befinner mig. Tro inget annat. Jag kan både jobba, plugga och vila härifrån sovrummet. Annars hade jag blitt tokig. Det gäller verkligen att alltid ta vara på det man har snarare än se till det man saknar.. Därför tar jag tillvara på min tid på bästa möjliga sätt. Bara för att man för tillfället ej klarar av att göra allt man vill eller i många fall till och med borde så betyder det inte att man inte kan få något gjort.

Glöm nu inte att gilla och dela nedan. Kommentera gärna om inlägget väcker tankar. 

Bye for now.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *