Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 456
 • 1 437
 • 24 juli, 2019

Kyss mig baklänges med el lilla TENS

Idag var sjukgymnasten här med TENS-apparaten igen. Det blev en beställning för min del. Tycker den lindrar mot smärtan en aning faktiskt vilket är en liten befrielse som jag kan behöva emellanåt. Bra att något som ej är ett piller kan ha smärtstillande effekt också. Men men. Nu har jag bara testat den en gång så det är nog lite för tidigt att kunna ge en klar bild över huruvida den är tillräckligt bra eller ej.. Men första utlåtandet från min sida är iallafall positivt. Kommer dock säkerligen skriva om den igen.

I övrigt så har det varit en ganska jobbig dag. Stress och ångest kantat av en enorm trötthet. Hamnade efter med det tänkta schemat vilket jag hatar. Då känns det på något sätt lite smått som att hela veckan är förstörd. Men men. Skam den som ger sig. Imorgon är det nya tag som gäller.  🙂

Bebisen sparkar iallafall för fullt och lever allmänt rövare inne i magen. Det känns kul att känna samtidigt som jag måste erkänna att det är lite smått obehagligt emellanåt. Men jag hinner nog vänja mig. ^_^ Nu blir det till att ta det lugnt en stund innan det är dags att möta John Blund igen.

Tänker du något om det jag skrev så känn dig fri att kommentera eller gilla nedan. Tack!

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *