Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 455
 • 1 436
 • 24 juli, 2019

Min kropp en månad efter förlossningen och livets faser av utveckling

Gick och la mig sjukt tidigt igår. Mycket tidigare en vanligt.. Sedan blev jag väckt av Rasmus mitt i natten då Bess behövde ammas. Efter det kunde jag inte somna om. Har alltid svårt att somna om när jag väl vaknat efter att ha varit i drömmarnas land ett par timmar.. Oftast är det faktiskt helt omöjligt för mig. Men det är iallafall inte som det var för ett par år sedan då jag var tvungen att ta sömn- / insomnings-tabletter för att ens kunna somna. Livet blir faktiskt bara bättre och bättre hela tiden. Tacksamt nog. 🙂

Känner mig iallafall inte så trött idag som jag kanske “borde”. Bra det. För idag är det lördag och jag vill få så mycket gjort som möjligt. Tog en cykeltur med min bror igår för första gången sedan förlossningen. Det gick över förväntan men jag är lite öm idag. Träningsvärk och foglossningens eftersviter. Känns iallafall otroligt skönt att komma igång lite smått med träning igen.. Min kropp har verkligen gjort en mirakulös återställning bara på den knappa månaden som passerat sedan förlossningen. Den djurvänliga livsstilen är verkligen gynnsam. Att leva hälsosamt och vara vegan är verkligen helt rätt.

Nu måste jag komma igång med den här dagen.

Bye for now!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *