Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 985
 • 3 416
 • 24 juli, 2019

Min nya vän i sängen

Magen växer men knakar gör det icke. Om man inte räknar “fogarna” på kläderna.. Haha. Skämt å sido. Så stor är jag inte. Var heller inte så stor från början och då övervikt hos mamman är otroligt riskabelt för barnet ur ett hälsoperspektiv så skulle jag aldrig ens riskera att passera den gränsen. Aldrig. Jag bryr mig för mycket om mitt barn för att vara egoistisk och svulla skit. Dessutom är jag inte så sugen på “skräp-mat” heller. Men men. Ett annat, trevligare, problem som uppstått här i och med den växande magen är dock platsbristen som uppstått i dess närområde. Närmare bestämt när man sitter i sängen. Förut var det inga problem att vila eventuellt läs-materiel på själva “kulan”. Nu är det dock svårare. Därför införskaffade vi denna underbart billiga och fiffiga sängbricka från IKEA vid namn KLIPSK häromdagen. Perfekt för mig som är gravid. Känner mig så nöjd efter att ha invigt den idag. Extra skönt är det att ha laptopen på den och kolla på föreläsningar med mera medan jag exempelvis stickar eller virkar. 🙂

Tänker du något om det jag skrivit så känn dig fri att gilla, kommentera eller dela nedan. 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *