Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 904
 • 3 328
 • 24 juli, 2019

Musik-mötet och en liten film från sega mega drive spelkvällen

Efter många om och men med trafik och tjoff så bar det iväg till mötet på bolaget som ger ut min musik igår. Givande som fan och jag känner mig så sjukt peppad. Nu är det mycket som skall göras och så förlossningen också börjar närma sig så finns det inte direkt utrymme att ligga på latsidan här inte… (Som om det någonsin fanns det? 😉 )

Men igår kväll så var det som vanligt middag med min bror som stod på agendan. Efteråt så bestämde vi oss för att spela Sega Mega Drive och testa alla spel jag har till den konsollen. Tintin i Tibet, 2 Stycken Sonic the hedgehog och 2 stycken ECCO the dolphin. Har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Speciellt när vi såg översättningen på Sonics räv-kompis “Tails”.. På svenska heter han tydligen Fracken! Hahahaha. Helt underbart! Hockeyspelet Fifa 97 verkade inte kompatibelt så det fick läggas tillbaka i lådan. Sonic förblir nog dock mitt favoritspel. Retrospelens underbara värld förblir mer utforskad än så.

Att jag ens har så många spel är för att jag köpt dem begagnat på Facebook för typ runt hundralappen. Sega konsollen fann jag i en papplåda på en finsk loppis för många år sedan. 15 eller 25 kronor betalade jag för både den och två handkontroller. Inte illa! Det blev en lyckad kväll.. Med mycket skratt och popcorn. Precis som det ska vara.

Filmen kan ni se på min Instagram i Stories. 🙂 www.Instagram.com/EmilieDahlst

Följ gärna. <3

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *