Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 531
 • 2 305
 • 24 juli, 2019

När du hör min låt på Netflix..

Snart är det äntligen dags. Som jag ser fram emot att höra min låt på Netflix. Mina ord och tankar i toner betyder så mycket för mig. Samarbetet med de kreativa individer som gjort det möjligt också. När man jobbar så mycket som jag gör så känns det verkligen helt underbart att möta denna typ av möjligheter. Lite som en välsignelse i en väldigt icke-religiös bemärkelse om det nu förstås vad jag menar av någon..? Fick höra idag att jag är en person som det är lätt att tycka om. Huruvida det stämmer eller ej låter jag vara osagt. Men vad jag däremot vill poängtera är att musiken i mångt och mycket är min bästa vän. Min bundsförvant och ledstjärna. Vet ej vart jag skulle vara utan den. Utan kreativiteten vore jag trasigare än vad min uppväxt gjort mig. Jag valde inte musiken. Vi valde varandra.

Vill du veta mer och höra min låt? Den finns HÄR på Spotify och mer information och annat kul hittar du via länkarna nedan. ? Om du lyssnar på sången så glöm inte att låta mig få veta vad du tycker på min Facebook som du också hittar nedan. ? När du hör min låt på Netflix.. Vad tänker du då? Let me know. ?

►Facebook: https://www.facebook.com/illvimist/
►Instagram: http://www.instagram.com/illvimist
►Official site: http://www.IllviMist.com

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *