Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 456
 • 1 437
 • 24 juli, 2019

När konsekvenserna slår mot altanen..

Det händer något märkligt idag. Märkligt för att vara september. Dock var det föga förvånande med tanke på hur verkligheten ser ut just nu.. Plötsligt slog nämligen konsekvenserna av klimatförändringarna ner mot altanen utanför matsalsfönstret. Stora hårda korn av is. Det är dags att tänka om. Inte tro på Stefan Löfven när han i SVT:s utfrågning snackar skit om att växthuseffektens konsekvenser ej grundar sig i köttindustrin. För precis så är det. Sättet människor förhåller sig till planeten håller sakta på att förgöra oss. Om människor istället övergick till en vegansk kost så skulle planeten ej bli lidande. Inga barn i världen skulle heller behöva svälta för att folk hellre matar så kallade “köttdjur” snarare än dem. Färre fall av cancer, hjärt och kärlproblematik och högt kolesterol skulle bli vår verklighet. Det är dags att tänka om. Konsekvenserna slår emot oss när vi öppnar ytterdörren. Kött- och mjölkindustrin försöker lura oss. För våra barns skull behöver vi se bortom villfarelserna.

På bilden: En droppe av september-verklighet fångat med min Nikon.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *