Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 1 627
 • 4 897
 • 24 juli, 2019

När man bara får välja 5 livsmål att kämpa för

Jag köpte en ny kalender för ett tag sedan. Den är inriktad på attraktionslagen och skall hjälpa till att få struktur och ordning på sina mål och drivkrafter. Detta passar mig helt perfekt då jag är så otroligt driven att jag tenderar att jobba på massor av projekt åt gången.. Inte för att jag ej får något gjort när jag gör det, men det kan ju aldrig vara fel att snäva till sitt fokus-område tänker jag. Det är något jag iallafall bör öva på och vill kunna om behovet någon gång uppstår. 🙂

Nu har jag iallafall kommit till en sektion i kalendern där man skall klargöra vilka mål man vill ha uppnått inom ett år. De målen man ej väljer från den lista av mål och drömmar som man tidigare blitt ombedd att författa, blir man uppmanad att totalt ignorera tills man nått de fem målen man valt! Galet. Jag kan iallafall inte bestämma mig. Bara 5 mål? Min Asperger-hjärna blir stressad bara av tanken på att inte stressa.

Jag vet inte hur du som läser detta fungerar men jag undrar om det är så lätt för gemene man att endast välja att fokusera på 5 livsmål och ignorera allt det andra man vill i livet. För mig så blev det dock lite för mycket fastän det handlar om att det skall vara “lite”.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *