Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 455
 • 1 436
 • 24 juli, 2019

Nöjd med att vara missnöjd

Sedan jag var barn har jag alltid varit högpresterande. Detta grundar sig dock ej i att jag upplevt någon yttre press, snarare tvärtom. Min barndom traskades längs med brokiga vägar i en allmänt trasig familjemiljö vilket satta sina spår. Men några säga förväntningar upplever jag aldrig att jag haft. Inte från min omgivning iallafall. Annat är det med mig själv.. Jag vill känna mig bra och duktig. Så har det alltid varit. Kanske är det mitt sätt att kompensera för känslan av att inte passa in som jag så ofta sällskapade med som barn. Kanske är det att jag lever med högfungerande Asperger som gör att jag ej kan styra över mitt enorma driv. Jag vet inte. Men det sitter där iallafall. Känslan av att vilja mer för att vilja mer för att klara mer..och så lite till.

Detta är egentligen inget stort problem. Det som blir jobbigt är när jag ständigt kör mig själv längre och längre ut mot gränsen för vad jag egentligen borde ta mig ann. Att anpassa mig efter att vara sjuk eller liknande är inte min melodi. När jag blev gravid jobbade jag 130% och pluggade 100% vilket jag förvisso klarade galant och med lysande resultat.. Men ibland känns det som att jag borde stanna upp och “dofta på blommorna”. Typ. Men det gör jag aldrig.

Kanske är det bara sådan jag är. Nöjd med att vara missnöjd för att det ger mig det där extra drivet som inte alla har.. För att det tar mig lite längre till lite mer spännande och ovanliga platser än vad gemene man får ta del av under en livstid. Jag lever ett underbart välsignat liv även om jag upplevt mer än min beskärda del av smärta och sorg genom åren. För visst har jag stöpts ur ett helvete för att hamna i ett annat i perioder. Det kan jag inte förneka. Vad jag dock kan göra, som vanligt, är det bästa av situationen. Så det är väll det jag får göra med mina små reflektioner nu också. Vara nöjd med att inte veta precis som jag egentligen är ganska nöjd med att vara missnöjd.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *