Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 950
 • 3 528
 • 24 juli, 2019

Såhär har min dag sett ut hittills

Vaknade tidigt då mannen matar pälsbarn och åker till jobbet mellan sex och sju varje morgon. Åt en stabil frukost bestående av limpa med gurkskivor som sköljdes ner med en massa juice. Omnom. 🙂 Efter det var det uppdatering av Instagram, musikjobb och sjukgymnastik som gällde. Tog en liten paus efter gymnastiken och fortsatte dagen med att svara på mail, återkoppla med chefen, rensa på skrivbordet, hoppa på uppdrag som webmaster hos Djurens Rätt, blogga och analysera sociala medier för andra konton.

Att äta är jag dålig på när jag mår illa pga graviditeten men något litet kämpar jag gärna i mig på regelbunden basis. Om inte annat så för barnets skull. Denna gång blev det halveringar med jordgubbar, russin och havredryck.

Jag vet inte vad som hände med energierna sen. Tänkte mig en paus i sängläge för att smälta maten ordentligt.. Det är där jag måste ha somnat. Vaknade först nu när Rasmus kom hem från jobbet. Hela dagen som jag hade tänkt vara så produktiv och duktig. Men nej. 😛 Jaja. Jag antar att jag somnade pga att bebisen behövde det. Det känns iallafall som en logisk tröst. Kalendern på bilden är inte min så riktig sådan stress har jag iallafall inte, som tur är, i mitt liv just nu. Det har jag valt bort i och med graviditeten.

Ikväll ska jag jobba och plugga lite är det tänkt. Hoppas jag orkar. Nu borde jag ju iallafall ha energin! Haha. Jag har lite växtvärk i magen som sömnen ej tycks ha rått bot på men smärtan borde avta lite ju mer hjärnan vänjer sig vid att receptorerna tjatar. Det är bara att fortsätta göra det som fungerar som gäller helt enkelt. Kvällen är ändock ganska ung fortfarande. 🙂

Vad tänker du om min dag? Kommentera gärna nedan eller bara gilla om du känner att det är vad du gör!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *