Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 330
 • 1 323
 • 24 juli, 2019

Stolt och lite smått tokig

Känner mig faktiskt väldigt stolt över min lilla tjej idag. Hon har gått upp i vikt igen sedan senaste tiden hos BVC och utvecklas riktigt snabbt. Blir så himla glad. 🙂 Hon har till och med växt 4 cm sedan hon låg i min mage. Helt galet. Inte ens en månad “gammal” men redan på G. Mammas lilla flicka blir större för varje dag.

Det känns dock fortfarande lite konstigt att inte ha magen. Har inte vant mig än. Kommer till och med på mig själv med att prata med “bumpen” fastän jag i stort sätt har en platt mage igen där ingen liten gäst huserar. Haha. Framstår säkert som lite galen emellanåt. Eller iallefall lite smått tokig.. Well, det är inte långt från sanningen det iallefall. :p

Men det börjar faktiskt avta det också. Svårt att fly verkligheten liksom. Speciellt med tanke på att det inte går en dag som jag inte drunknar i hennes blåa ögon.

Kan inte fatta att hon är här emellanåt. Men åh så tacksam jag är över att hon är det. <3 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *