Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 948
 • 3 526
 • 24 juli, 2019

Studier, sexism, ett dygn av jobb och den pinsamma politiken

Det har hänt så mycket den senaste tiden att det är galet. Hade tentan i teknisk informationssäkerhet. Fick alla rätt på alla frågor och högsta betyg med själva uppsats/uppgiftsdelen inräknat. Galet. Detta var ändå inte en helt lätt del av studieblocken jag klarat av och ännu har framför mig. Känns bra att vara mitt i allt. Dessutom har jag blivit antagen till utbildningen som gör att jag kan titulera mig som genusvetare nästa år. Kul. Detta känns extra viktigt nu när jag nyligen blitt mamma till en underbar dotter. <3 Sexism är något jag personligen drabbats av och då jag nu skall vara med och forma en kugge i en framtida generation så vill jag göra det så bra som möjligt. Kunskap är aldrig fel! Asperger´n i mig jublar..

I övrigt så går det bra. Jobbar sjukt mycket med musiken och dess kringarbeten just nu. Satt ärligt talat och jobbade i nästan ett dygn igår och gick och la mig imorse. Tur att en är vegan så att man orkar hur mycket som helst utan att kroppen ska behöva slösa resurser på att bearbeta cancerogena ämnen och o-djurvänliga slaggprodukter. Kan knappt minnas hur det var att tex dricka mjölk.. (Dvs amma från någon annans mamma fastän man är vuxen..) Nu slipper jag både den energilösa tillvaron och cancer-ångesten. Skönt.

Idag är det tisdag och blir middag med bror och flocken som vanligt. Bess är snackig och i alla sociala medier delges tankar kring den pinsamma politiska situationen som Sverige just nu befinner sig i. Livet rullar på och jag ser så fram emot att rensa ut bland mina skor (wtf!).

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *