Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 948
 • 3 526
 • 24 juli, 2019

Svullen

Efter att vi avslutade gårdagskvällen igår med att grilla god vegansk mat tillsammans med min bror och hans vän Karl så har jag känt mig lite svullen under dagen. Svullen för mig innebär seg och relativt energilös. Att äta hamburgare två gånger på en dag och toppa det med korv med bröd (veganskt självfallet) så protesterar kroppen. Men det är ganska förståligt även om jag inte borde ha gjort något annat med tanke på den senaste tidens viktminskning. Nu när jag ammar så är det lätt att jag har ett överdrivet sug efter kolhydrater. Pasta, bröd och potatis.. Ändå är det svårt att lyckas hålla min vikt. Inte för att min normala kroppsform innan graviditeten inneböart att jag var överdrivet smal på något sätt. Men för min del så känner jag mig mest hemma bakom kurvor.

Nu ska jag återgå till att vara svullen och njuta av att jag fått en massa utrensat idag. Så fastän jag känner mig tung känns iallafall mitt hem lättare. Det finns alltid något att glädjas åt..

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *