Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 948
 • 3 526
 • 24 juli, 2019

Tacksamhet tar inte bort smärta – Men det ändrar allt

Vissa dagar har verkligen kommit att bli svårare än andra. Dessa dagar kantas av mysigheter som foglossning, förverkar och allmän yrsel. En sådan dag var idag. Sjukt trött bestämde jag mig för att ta en power-nap mitt på dagen, mitt i och trots allt jobb. Men kan jag sova? Nej. För bebisen leker truppgymnastik inne i magen och jag som är Fröken Lättväckt när det gäller ljud har i och med min graviditet upptäkt att även slag och sparkar inifrån kroppen har precis samma effekt på mig.

Ibland skriker jag rätt ut. Av smärta och frustration. Inte när folk är i närheten. Men bara för att jag är så jävla trött och full av smärta. Jag är i vecka 31 nu men jag börjar bli lite trött på stadiet som min kropp nu befinner sig i. Trots allt så gör jag som vanligt det bästa av situationen. Attraktionslagen ftw. 🙂 Det finns liksom ingen anledning att “gräva ner sig” bara för att livet inte är superlätt just nu. Nej. Tvärtom. Utmaningar är bara utvecklande och svårigheter gör att man växer som individ.

Tacksamhet ändrar verkligen allt.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *