Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 920
 • 3 344
 • 24 juli, 2019

Töcken, egenheter och en efterlängtad mikrofon

Tröttheten ligger som ett töcken både framför och innanför mina ögonlock. Det är nog en av de svåraste känslorna i jag tampats med genom graviditeten.. Den där sablarns tröttheten. Jag kämpar dock på och tänker att jag hellre får lite gjort än inget alls. De dagar som verkligen är värst att somna ifrån är ju trots allt de dagar då man inte varit produktiv eller driftig alls.. Iallafall för mig. Galet vad det kan störa mig! För att inte tala om min sömn som blir ännu mer lidande.

Idag så ska jag på möte och har ägnat morgonen åt lite småsysslor. Det börjar kännas sjukt jobbigt att det är så stökigt här hemma på grund av alla projekt vi startat och skall färdigställa innan bebisens tittar ut. Min man är dessutom helt förträffligt bra på att starta ett projekt, göra det halvklart, för att sedan gå vidare till nästa.. Då måste jag bli tjatig vilket är en sida av mig som jag helst skulle lämna utanför vår relation. 😛 Men men. Alla har vi våra små egenheter. <3

Inväntar ett efterlängtat paket idag också från Apple innehållandes en mikrofon som skall göra min hemmastudio mer portabel än att jag fysiskt måste gå till ett annat hus de dagar foglossningen är som värst. Längtar så! 😀 Då kan jag verkligen vara musikaliskt kreativ varje dag oavsett om jag kan gå, lämna tomten, åka iväg någonstans eller ej. Det gäller att göra det bästa av det man har. Fick dessutom en riktigt bra rabatt så det ansträngde inte ekonomin nämnvärt heller. Love it. 🙂

Nu är det dags att göra klart de småsysslor jag har kvar innan det är dags att åka. Önskar er alla, som förtjänat det 😉 (hihi), en bra dag!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *