Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 984
 • 3 415
 • 24 juli, 2019

Vill du veta en hemlighet?

Det här året har verkligen inte fått den början jag hoppats att den skulle få. Precis tvärtom faktiskt. Jag har inte fått någon rivstart i alla projekt och heller ej investerat nog med tid i mina mål. Till mitt försvar så har det inte varit lätt i och med hur jag mår pga graviditeten. Men det är också där mina “ursäkter” tar slut. För ärligt talat kan man inte skylla ifrån sig på yttre omständigheter i vilken omfattning som helst. Till slut blir det bara patetiskt.

Igår var Rasmus tvungen att åka hem från jobbet för att jag inte kom upp ur sängen. Vissa dagar är det svårt. Jag har ont och är stel, mår illa samt lider av yrsel. Till och med Läkaren fick göra ett hembesök nu i veckan. Det är mycket som händer i min kropp. Men oavsett miraklet som växer inom mig så kan jag göra mer än vad jag gör. Jag har en keybord i sängen och kan göra mer från datorn än vad jag gör. Så nu blir det ändring. Nu blir det till att återgå till ett mer strukturerat liv. Lite med schemaläggning som min asperger mer så bra av. 🙂

Det kommer blir en ändring från och med idag. Lyckades inte somna om efter det att jag fick hjälp att gå och kissa vid fyra snåret så det är lika bra att fånga dagen som den är. Ligger fortfarande lite efter med pluggandet så fokus får ligga lite på att klämma in lite Systematisk Informationssäkerhet och bokförings-plugg. Men om jag kan så ska jag också klämma in lite musik. Det är mycket men i rätt mängd bör det gå att få med lite av alla kakor. Jag ser fram emot det. Med lite hjälp av attraktionslägen går allt. 🙂

Har du några tankar om det jag skrivit? Kommentera nedan eller varför inte gilla inlägget nedan?

Ha en fin dag!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *